Saturday, January 30, 2010

alat jait lagi...

Seharian hari ni KA buat perangai...bosan melayan karenah dia yang terlebih manja aku ke bandar, tapow kfc then aku tersangkut kat kedai alatan jahit depan kfc. So nila dia barang yang aku terbeli...
dari kiri: aku pun tak tau nama apenye benda tu tapi tokey kedai tu kata untuk sumbat getah dalam lubang(?), then gunting benang-mucungnya melengkung and tajam, renda cotton putih dan pink, pastu lain2 accesories-tak tau nama!!..hehehehe..bila nak guna sume ni ntah...yang benarnya aku pantang jumpa kedai alat jahit, kalau masuk saja takpe...paham2 je la klau masuk!

2 comments:

Kak Ezza@makcik Blogger said...

cutting board tu berapa harga nya ye..saya pun teringain nak beli...

chii ku cak...aaa said...

sy lupa rega cutting board tu dah lama sy beli, sy beli ngan zila kassim ni blog dia..http://coretanseni.blogspot.com/