Tuesday, April 13, 2010

vantage lagi...

Disebabkan gian nk menjahit dan nak perabiskan sisa kain vantage yg ada aku buat pouch serbaguna ni, siap malam tadi. amik gambar pagi2 sebelum mai keje.....malas nk puji sendiri dah(waahaha!), tuan2 dan puan2 la nilai kerja tangan saya yang tak seberapa ni(sopan nyer ayat!), kalu sekali tengok anda berkenan maknanya cantik la tu!! layanzzzzzz......

ukuran: 8 x 10 inci



yg ni ukuran 14 x 12


 
yang saiz besar ni bersulam corak kasut. Memang niat dihati pun nk bubuh kasut sleeping partner yang selalu outstation.tambah lagi klu lama tak pakai duk atas rak kasut mesti berhabuk kan..so saya pikir nk sumbat kasut dia dlm beg ni. Feminin la pulok nampak! ok ke?

Ada lagi kusyen corak vantage yang saya jahit malam tadi tapi tak sempat habis so nex entry saya akan post kan





last sekali acara biasa la...model cilik ni mmg jeles klu tak layan dia, mesti nk kena snap gambar dia jugak. tengok la muka masam dia tu...merunggut kononnyer, serba tak kena!!









2 comments:

aimila said...

cam sayang jer nak letak kasut dalam tu..bekasnya comey sgt...

khadijahanisa said...

mmmmm...dah jadi hak dia!kasut dah sedap2 duk dalam tu sejak petang kemarin!