Saturday, April 3, 2010

buttercup beg pulok

Tak sabar nk post gmbar beg buttercup ni...sonok sgt sbb jadi cantik!!-puji sediri, nk tunggu org puji lambat! Mula buat beg ni pagi tadi bila celek je mata terus terasa nk buat beg sambil2 tunggu mesin basuh menyental baju2 dan sambil2 memasak....akhirnya buttercup beg ni siap sepenuhnya jam 1.30 tadi..Tak tau nk cakap apa dah...layanla gambar-gambar yang ada ni ek...

i dah bersarkan skit size dia. And i guna kain cotton Nagoya corak strawberry kecik2.
sesuai untuk anak2 dara yang masih di bangku sekolah..


bahgian dalamnyer..buleh isi macam2, ada  poket utk enset jugak.



Biru: cotton jepun bercorak cam batik-nak buat blouse ala punjabi
Hitam: viscose Jepun, sejuk dan sedap dipakai, tak perlu di iron-ni yg best!-nk buat baju kurung pahang

2 comments:

aimila said...

selamat ber buttercup. cantek..mmg cantek..i like it!!

khadijahanisa said...

thanks..