Monday, March 22, 2010

TERRRRRRRRR.........

Kita hanya merancang tuhan saja yang menentukan....itu saja la ayat yang buleh mententeramkan jiwa ini disaat ini-(cewaah!!) kerna apa yang dirancang nk buat hanya tinggal senarai utk dibuat saja.  sebab i dah terlencong ke lain!! Rancangan nk menjait dah terbubar secara emergency....i dah TERRRRRmengikut mr Hubbi g KL pada petang jumaat tu.
Kat KL pulak i TERRRRRRRPEGI to Nagoya, so kat sana i TERRRRRRR BELI LA  kain cotton, sungguh pun banyak kain yang i berkenan tapi amat sedikit sahaja yang i mampu beli pada ketika itu, almaklumlah kann...tengah2 bulan ni.  sedih sungguh rasa bile nak meninggalkan nagoya time tu, rasa tak cukup kain yang dibeli!! hahahaaa...enjoy the picture yer..

ini aje kain cotton yg sy terrrrbeli...


fuhooo...ini kain cotton untuk bedsheet anak dara kecik molek i tu...4 1/2 meter cukup untuk bedsheet size queen, 2 bantal & 1 bantal peluk, tapi i tak nak buat bantal peluk, i mmg tak suke pantal peluk...

tapi........

i tak sure bile kain ni akan jadi bedsheet!!!



2 comments:

nurazimah said...

Imah pon suka nengok kain2...kalo dah masuk kedai kain jerr..yang tak terancang pon terrrbeli...Imah pon lama tak shopping kain....Kutip laa..perca kain wat projek....

khadijahanisa said...

mmm memang pung..sume pompuan camtu kot hehehe...