Friday, May 21, 2010

Alas kabinet vantage


Salam Pagi Jumaat. Semoga kita dapat lalui hari ini dengan penuh keberkatan dari Nya.

Pepagi ni saya nk show off(hehehe) alas kabinet yang saya buat minggu lepas, benda yang paling senang n simple and yet cantik giler ni..hahahahaha tak tau nk kata apa sbb pepagi jumaat ni saya sengaja nk memuji diri sendiri bagi menngurangkan mood emo yang melampau nih! so tgk la hasik jahitan sy kali ni...jgn komplen la pasal qualiti gambar yang mmg tak leh nk harap sbb guna handphone cap ayam!! tapi tak buleh menyalahkan handpone cap ayam tu semata2 sbb i snap gambar ni pun dah nk malam kan...pastu lampu di ruang mkn tu mmg la jenis malap jeww..tu pasal la..

D'picture explain everything wokey-malas dah nk taip ni..











wahhhh kabinet lama dan murahan ni dah jadi mahal!!, ceria bangat dapur i skg nih...

semalam i p lagi cari kain corak vantage ni sbb nk buat alas meja lak esok...nti sy akan tunjuk lagi yer!!

bai bai!

3 comments:

rimbun said...

comel comel.... suka ngan english style ni.. manyak munge munge

khadijahanisa said...

hehehe tu la buat sy giler bayang ni..

ajnie's said...

comel comel comel...tp ku x minat..munge munge yg banyak....