Friday, October 28, 2011

Organizer-benang skoci

Saya tak tau la betul ke tak term benang skoci ni...pada msa entry ni ditulis sy tetiba tak ingt nama benda bulat2 utk diisi benang bawah ni..mmmmm kelakor kan! wlu ape pun ni la sy nk tunjukan organizernye, sebenarnya ia adalah multippurpose organizer tp sy tgk sesuai utk skoci ni...so rembat la satu! sizenye pun senang nk dibawa ke mana2, boleh muat 30 biji gelung benang tu(sy masih tak dapat recall namanyer!...alahai..)

crystal clear...senang nk nampak kaler benang!
then
dibawah ni organizer lama, sy dah isi dgn koleksi charms dan gelung besi pula..


Hampir kesemuanya dah ter arrange dan organizer..tetapi aktiviti menjait cam siput!

happy viewing

1 comment:

MamaDaniel said...

nama dia bobbin.. :)